ESTE=SZEX?

Végre este van! Egy hosszú, kimerítő nap után állok a zuhanyból rámzúduló masszírozó vízsugár alatt, és élvezem minden mozzanatát a jóleső fürdőnek.
Ahogy érzem, hogy testemet végigsimogatja a kellemes meleg víz belém hasít a felismerés: megint …

este van!

Vajon meddig tudok ügyesen kisiklani ölelő mozdulataid elől? Meddig tudok kifogásokat találni? Meddig fogod elviselni, hogy gyorsan elalvást imitálok amint bebújunk közös ágyunkba?
Nem megy, még nem. Vagy már nem? Pedig tudom, hogy olyan egyszerű lenne hozzád bújni, átölelni és…

ESTE=SZEX?

Ha erre gondolok őrületes fáradtságot érzek. Nincs porcikám, ami kívánná a közeledést. Annyi mindennel van tele a fejem, a lelkem. Nem fér bele ez most, és Te ezt nem érted. Csak azt látod, hogy elhúzódok, kitérek. De ezt nem lehet húzni a végtelenségig. Pedig jól esne csak úgy összebújni. Tudom. Többször mondtad, hogy ez akkor működik, ha van szex, mert utána napokig ott van a tudatodban, hogy testünk összetartozik. Szívesen átölelsz, megcsókolsz, megsimogatsz. Csak úgy is.

Tudom, hogy a párok, úgy mint mi is azelőtt, várják az estét. Mert amikor este van, félretéve anyaságot, apaságot, munkahelyet, elvárásokat csak egymásra figyeltünk, oda adtuk magunkat egymásnak és egyszerűen csak élveztük, hogy hálószobánk intimitásában együtt lehetünk kizárva a világ neszeit.

Félek.

Félek, hogy mikor fogy el a türelmed. Vagy már el is fogyott, és megoldottad másképp? Vajon megfordult már a fejedben, hogy elhagyj? Lehet. De még itt vagy velem, rám vársz a szobában. Az ágyban.

És egy újabb este van

Egy hozzászólás “ESTE=SZEX?” bejegyzéshez

  1. befogja vállalni…mert föleg ha házas a még meglévö magyar nö férfi kapcsolati különbségek miatt..hogy mert jog hogy mert mégis csak férj és feleség..még akkor is ha esetleg van harmadik fél is..mert az ember ilyen befogja vállalni..mert ember ..és mert a beteges elvárás bennük él a mai napig…

Vélemény, hozzászólás?