Névjegy

Ráduly-Vig Angelika vagyok 1971-ben születtem, Budapesten

DSC1235.jpgRetusált

Több, mint 20 éve magántanárként dolgozom, így rengeteg emberrel ismerkedtem meg és ahogy az lenni szokott beszélgettem velük, figyelemmel kísértem életüket. Hamar kiderült, hogy képes vagyok empátiával kezelni a kapcsolati problémákat, segíteni azoknak, akik igényt tartanak erre. Kerestem egy számomra hiteles tanítót, hogy tanuljak tőle. Dr Mészáros Ádám személyében találtam meg. 

…már túl vagyok mindenen

30 éves házasságom komoly tapasztalattal látott el kapcsolati téren, férjemmel túljutottunk számos nehézségen, amik megerősítettek abban, hogy jó ügyet szólgálok a kapcsolati terápiával. 

2 fiú gyermekemtől is remek lehetőséget kaptam arra, hogy testközelből átszenvedjem a kezdeti nehézségeket, és átéljem az örömöket is a gyermekneveléssel kapcsolatban.

Célom

hogy beszélgetőpartnered legyek, tapasztalatommal, ismereteimmel segítségedre legyek párkapcsolati problémáidban, hogy közösen megtaláljuk a számodra legjobb megoldást. Ám ne megértő “buksisimogatásra” számíts! Én kegyetlenül, vagy ha úgy tetszik látásmód változtatóan őszinte  leszek veled.

DSC1072 2 scaled
DSC1290.jpg Retusált 2 scaled