Őszülő szerelem, avagy mi az az 3 dolog, ami megsárgul az évek múlásával?

Bizony, bizony … nem csak az időjárás vált borongós őszre a fürge nyárból, és nem csak a halántékod hajdan volt csillogó hajszíne szürkül meg tisztességesen, hanem kapcsolatod akár hosszú évekig tartó virgonc lelkesedése is lassacskán az évek csoszogásával őszbe fordul. 

De! mint oly sokan nem keserednek el évről-évre, amikor meglátják a hulló faleveleket, hanem fellelkesednek várva az új lehetőségeket, örömöket rejtő hűvöskés időjárást, a kályha (fűtőtest) mellett eltöltött meghittség báját. Kapcsolatodban te is legyél nyitott meglátni a hosszú évek adta szépséget. Érezd meg az új időszak szépségét, a sok-sok beszélgetést, a megnyugtató családi fészket, a néha mogorva, fáradt párod felvidításából fakadó örömöt, amit csak akkor ismersz meg, ha eltöltötesz vele sok kellemesen dolgos esztendőt. 

Jelenjenek meg az ősz csodás színei kapcsolatodban is!

Nőként, igyekezz odafigyelni külsődre, ne csak a főnököd és kolléganőid csodálják meg remek ruhatárodat, dícsérjék meg jó ízlésedet, hanem élvezd azt is, amikor egy otthon töltött estén, a közös vacsorához kicsinosítod magad és nem az otthoni mackóban teríted meg az asztalt. Élvezd a közös őszi estéket, akár egy meccs nézése közben is kedvesedhez bújva. Készíts egy kellemes vacsorát, keress új illatot magadnak, ami csábítóan hat ezeken a hosszú délutánokon, estéken.

Férfiként, elhanyagoljátok magatokat. A kegtöbben csak a munkahely miatt, a programok alkalmával borotválkoztok, nem pedig párotok kedvéért, hazért, hogy ő is érezhesse az after shave finom illatát bőrötökön. Az esti tv nézés helyett hívd étterembe párodat, légy csinos és ápolt, és tapasztalni fogod milyen kellemes éjszakai meglepetés lesz ennek a figyelmességnek a viszonzása.

Beleuntok a szótlan-sótlan megszokott hétvégékbe?

Őszi szabadtéri programok, a mozgás, szüretelés, kirándulás rendkívül jó hatással vannak fizikai teljasítő képességünkre, de leginkább hangulatunkra. Újra kézenfogva sétálni? Azt gondolod butaság, idétlen? Hidd el, nem az! Az érintésnek hatalmas ereje van minden életszakaszban. Fogni a kezét annak, akinek tenyere minden redőjét jól ismered, akinek bőre olyan ismerős melegséget áraszt, kellemes, megnyugtató érzéssal tölt el, a biztonság érzésésvel.

Te mivel hozod magad és párod jó hangulatba ebben a borongós időben?


Vélemény, hozzászólás?